23948sdkhjf

ABB

Storföretag i nytt initiativ för cirkulära flöden

De levererar till världens största superelnät

En 110 mil lång kraftöverföringslänk kommer att transportera upp till 8 000 MW ström, jämförbart med behovet hos cirka åtta miljoner människor i Kina. ABB är med som leverantör.

ABB bakom nedsänkbar fiskfarm i Norra ishavet

Ett nytt koncept för laxodling förväntas göra Norges laxodling mer hållbar. ABB står bakom systemet som bygger på koncernens vision om att bygga upp en hållbar och effektiv vattenbruksindustri.

Den självförsörjande fabriken

ABB:s vd lämnar med omedelbar verkan - UPPDATERAD

Nya tjänster för gruvor

Drönarbaserad läcksökning

Nytt samarbete för fler tvillingar

Fabrikens nya hjärta lyfter produktionen

Från rykten om avgång till prisad av kungen

E-drivlina för gruvmaskiner

ABB ökar orderingången

ABB Sverige bildar Digital Operations

Digital Operations är en ny ABB-funktion för utveckling och leverans av digitala projekt och tjänster från företagets samtliga fyra divisioner.

Dags för ABB Ability Tour

ABB får order på 180 miljoner kronor

Industriell vattenhantering – en fråga om överlevnad

Fem motorer går på högvarv och pumpar 23 000 liter vatten per sekund vardera. 12 år tog projektet som nyligen stod klart tack vare imponerande ingenjörskonst. Med hjälp av industriell vattenhantering har man fått bukt med vattenkrisen i Telangana, en delstat i södra Indien.

Sveriges största solcellspark på gång

I går, tisdagen den 11 september, drog bygget av Sveriges hittills största solcellspark igång vid Säve flygplats i Göteborg.

Investering i Europas största guldgruva

En storinvestering görs nu i Europas största guldgruva i finska Kittilä. Satsningar i brytningsprocessen ska öka gruvans kapacitet och minska användningen av fossila bränslen.

ABB bygger virtuella kraftstationer

ABB och SNC-Lavalin bildar nytt samriskföretag

Linxon har bildats för att genomföra nyckelfärdiga elkraftsanläggningar där man kombinerar styrkorna hos både SNC-Lavalin och ABB.

Här dansar roboten till Stravinskijs musik

ABB investerar 270 miljoner i Sverige

ABB investerar mer än 30 miljoner dollar (cirka 270 miljoner kronori en ny toppmodern tillverkningsenhet som nu byggs vid företagets anläggning i Ludvika.

Samarbetar om hållbar gruvbrytning på stora djup

Nu ska en ny världsstandard sättas för hållbar gruvbrytning på stora djup. LKAB, Epiroc, ABB, Combitech och AB Volvo går samman i ett partnerskap och startar en unik testbädd i Malmfälten.

ABB ska driva nya kryssningsfartyg

Sänd till en kollega

0.095