23948sdkhjf

Hallå där Afriso...

Vi kollade läget med Jörgen Schöld, Säljare Region Syd Afriso, bland annat inför den stundande VA-mässan.

Hur beskriver ni kort er verksamhet och fokus?

Afriso har en verksamhetsidé som säger: Afriso EMA utvecklar och marknadsför produkter och tjänster som bidrar till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. Vår strävan är att vara den naturliga samarbetspartnern inom respektive produktområde samt att hjälpa våra kunder att uppfylla lagar och regler. Det är då främst inom nivåmätning och gasdetektion segmentet som vi strävar efter dessa ledord.

Vad är på gång hos er?

Just nu gör vi väl som alla andra, försöker återgå till normal verksamhet så fort som möjligt. I övrigt så håller vi på att implementera en omorganisation i företaget som är spännande och kommer att ge nya möjligheter. I samband med detta så kommer vi även att utöka vår säljkår och det är inspirerande att få nya kollegor.

Vilken är den viktigaste frågan för branschen just nu?

Covid! Nä, skämt å sido. Det är väl ingen specifik fråga utan rent generellt så är det den personliga säkerheten och miljöarbetet som är viktigt, att kontinuerligt sträva efter förbättringar.

Ni ställer ut på Elmia VA, vad tänker ni visa där?

Vi kommer att visa Honeywells sortiment av både portabla och stationära gasdetektorer, samt även vårt breda sortiment av nivåmätning och nivåvakter. Vi kommer även att demonstrera vår molntjänstlösning Afriso Cloud.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094