23948sdkhjf

Förvärv av Rotera Kullager förstärker Nomo

Nomo-koncernen, som är en del av Axel Johnson International, fortsätter att växa på den nordiska marknaden. Rotera Kullager i Täby AB och Rotera Kullager i Västberga AB, med en årlig omsättning på 27 MSEK, har förvärvats.

– Vår ambition är att ytterligare stärka Nomos position på den nordiska marknaden som en ledande teknisk lösningsleverantör inom lager, transmissioner och tätningar, säger Mattias Jaginder, VD för Nomo-koncernen.

Nomos vision och affärsidé ligger helt i linje med hur vi vill utveckla verksamheten, menar Johan Pilskär, majoritetsägare i Rotera Kullager. Företaget har samarbetat med Nomo i många år och ser förvärvet.

– Att bli en del av Nomo och Axel Johnson International ger oss möjlighet att fortsätta växa tillsammans, säger Johan Pilskär.
Rotera Kullager levererar lager, transmissioner och tätningar till industrikunder på den svenska marknaden. Företaget grundades 1997 och har en bred produktportfölj med starka och välkända varumärken.

Nomo grundat 1948, har verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Företaget utvecklar lösningar inom lager, transmissioner och tätningar på den nordiska marknaden, och har drygt 100 anställda och en årlig omsättning på ca 370 MSEK.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094