23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Magnetventiler med energisparande Kick and Drop-spole

Lång livslängd, ljudlös och energibesparande: Med Kick and Drop-spolen sparar du inte bara pengar, den är även miljövänlig.

Medier, t.ex. vätskor och gaser, måste stängas av, öppnas, doseras, fördelas eller blandas. Dessa uppgifter sköter bl.a. magnetventiler. De uppfyller ett stort antal krav i många olika applikationsmiljöer. Utmaningen inför framtiden innebär en hållbar och energibesparande magnetventillösning.

Ventiler med elektromagnetiska spolsystem finns överallt för att automatisk koppling av gasformade och flytande medier. Idag blir det allt viktigare att de är energieffektiva, tysta och det med långa underhållsintervall. Spolsystem med Kick and Drop-elektronik satsar här på förbättrad ventilprestanda, energibesparingar och nya krav på lönsamheten.

Magnetventilerna med den nya Kick and Drop-tekniken är dessutom 35 % mindre, men med lika höga prestanda som traditionella ventiler. Dessutom uppstår ingen miljöbelastning tack vare Kick and Drop, då de är ljudlösa och innebär inget störande nätbrummande eller visslingar.

Läs vidare om hemligheten bakom Kick & Drop tekniken

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.11