23948sdkhjf

SKFs vd slutar

Han har haft rollen sedan 2015. Men nu står det klart att styrelsen för AB SKF och Alrik Danielson tillsammans kommit överens om att Alrik Danielson under 2021 kommer att lämna sin roll som vd och koncernchef.

- Jag vill varmt tacka Alrik Danielson för hans insatser för SKF under sammanlagt 25 år i bolaget och framförallt för tiden som vd och koncernchef då han genomfört stora och viktiga förändringar som positionerat SKF mycket väl för framtiden. Styrelsen har tillsammans med Alrik Danielson gjort bedömningen att det nu är rätt tid att identifiera en ny vd och koncernchef som kan fortsätta leverera på bolagets strategi, säger Hans Stråberg, styrelseordförande i AB SKF.

Styrelsen har inlett en rekryteringsprocess för att identifiera en ny vd och koncernchef som kan fortsätta att jobba efter bolagets strategi. 

- SKF är ett fantastiskt företag och det är ett privilegium att få arbeta med sådana engagerade kollegor. Jag vet att SKF kommer att fortsätta att vara framgångsrik i framtiden, säger Alrik Danielson som ännu är VD och koncernchef.

Han kommer nämligen att fortsätta i sin nuvarande roll tills dess att en ersättare tillträder och därmed bidra till en smidig övergång.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094