23948sdkhjf

Digital utveckling på processnet.se - ny prenumeration lanseras

Det händer ständigt nya spännande saker på vår sajt. Vi har precis lanserat en ny tydligare layout och inom kort kommer en helt ny förstasida som ger dig en snabbare överblick av alla våra nyheter. Även våra nyhetsbrev, vilka du förhoppningsvis prenumererar på, har utvecklats för att göra ditt nyhetsläsande så enkelt som möjligt. Vi hoppas att du noterat denna positiva utveckling och att du verkligen uppskattar våra genomarbetade journalistiska reportage och artiklar.

Duktiga journalister står bakom varje ord som du läser och vi jobbar både på bredden och djupet för att ge dig som läsare den bästa nyhetskanalen inom bas- och processindustri oberoende av vilken position du har inom branschen. Vi vill även fortsättningsvis kunna hålla den journalistiska andan högt, därför låser vi en del artiklar.

För att du ska få tillgång till allt vårt journalistiska material lanserar vi nu digitala prenumerationer. Förutom att du kan låsa upp spännande artiklar får du vår digitala nyhetstidning som kommer ut med 9 utgåvor per år. Så, om du inte redan gjort det – teckna en prenumeration och ta del av allt digitalt material. 

Teckna en prenumeration enkelt genom att klicka här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078