23948sdkhjf

Identifiera och ge skydd mot farligt gods

Pålitliga lösningar finns för säkerhetsidentifiering

Av europeiska företag rapporterar 38 procent potentiellt farligt kemiskt eller biologiskt gods på sina arbetsplatser enligt EU-OSHA. Exponering för dessa kan leda till både akuta och långvariga sjukdomar och skador, inklusive sjukdomar på andningsorganen och huden, organsvikt, yrkesorsakad cancer, förgiftning och kvävning.

För att minska risken för exponering finns ett antal pålitliga och väl synliga lösningar för säkerhetsidentifiering inom ramen för företaget Bradys Go to zero-produkter.

  • GHS/CLP-etiketter. Kommunicera enkelt risker som är associerade med farliga ämnen för att undvika olyckor och öka efterföljandet av EU-lagstiftningen.
  • Rörmärkningar. Identifiera innehållen i fabrikens rör för att informera medarbetare och undvika riskfyllt beteende
  • Säkerhetsskyltar. En enkel säkerhetsskylt kan förhindra kostsamma arbetsplatsolyckor om den är väl synlig, drar uppmärksamheten till sig och är lätt att förstå.
  • Tjänster: kontakta oss för ett besök på plats eller en utvärdering för att enkelt välja lösningstyper som passar dina behov. 

Brady erbjuder även fler lösningar för att hantera farligt gods, inklusive transportskyltar, visuell taggning, golvmarkeringar, spillkontroll och lockout/tagout (processbrytning).

Upptäck ännu fler verktyg för att identifiera farligt gods på din arbetsplats!

Fakta Brady AB, Kista

Telefon: 08 - 590 057 30

Email: cssweden@bradycorp.com

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079