23948sdkhjf

Skyltar för mer säkerhet och effektivitet

Nya skrivare gör tillförlitliga säkerhets- och anläggningsskyltar, taggar och etiketter i fullfärg.

En enkel säkerhetsskylt kan förhindra kostsamma arbetsplatsolyckor så länge den är enkel att se. Med färgetikettskrivaren BradyJet J2000 går det att skriva ut väl synliga säkerhetsskyltar, taggar, rörmärkningar eller lean-instruktionsetiketter i fullfärg och på plats, närhelst de behövs.

Med dimensionerna 26,4 gånger 38,9 centimeter har BradyJet J2000 ett litet fotavtryck och är praktisk och lätt att använda. Bradys materialrullar kan bytas ut på mindre än 20 sekunder och med hjälp av den automatiska etikettinställningen är skrivaren redo för utskrift på nolltid. Och med en utskriftshastighet på upp till 101,6 millimeter per sekund kan ännu större färgkodade provetiketter snabbt skrivas ut på begäran. 

Följer lagstadgade färgkoder

Med över 16 miljoner färgvariationer låter BradyJet J2000 kunderna skriva ut sina egna säkerhetsskyltar, taggar, rörmärkningar eller lean-instruktionsetiketter för att öka arbetsplatsens säkerhet och effektivitet och samtidigt efterfölja alla slags lagstadgade färgkoder. Kvalitetsbilder kan läggas till på alla slags skyltar tack vare skrivarens höga utskriftsupplösning på 4 800 dpi med fotokvalitet.

BradyJet J2000 skriver ut på Bradys skylt- och etikettmaterial för inomhusbruk, som sitter fast ordentligt och förblir läsbara även när de exponeras för vätskor, alkohol och inomhusbelysning. De går därför att lita på när det gäller att varna medarbetare om faror eller instruera dem om optimal användning eller underhåll av maskinerna." 

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.05