23948sdkhjf

Så förhindras halk-, snubbel- och fallolyckor

Säkerhetsproduktföretaget Bradys Go for zero ska minska antalet arbetsolyckor

Halk-, snubbel- och fallolyckor kan resultera både i dödliga och icke-dödliga arbetsplatsolyckor och är bland de mest förekommande olyckstyperna. 36 procent av företagen inom EU konstaterar en ökad risk för halk-, snubbel- och fallolyckor på sina arbetsplatser, enligt EU-OSHA-rapporter i ESENER-2-undersökningen. 

För att minska denna risk föreslås ett antal pålitliga och väl synliga lösningar för säkerhetsidentifiering.

  • Golvmarkering: identifiera enkelt säkra gångvägar, hinder och farliga områden på arbetsplatsen.
  • Säkerhetsskyltar: en enkel säkerhetsskylt kan förhindra kostsamma arbetsplatsolyckor om den är väl synlig, drar uppmärksamheten till sig och är lätt att förstå.
  • Spillkontroll: stoppa spill innan de orsakar arbetsplatsolyckor.
  • Tjänster: kontakta oss för ett besök på plats eller en utvärdering för att enkelt välja lösningstyper som passar dina behov.

Mer om dessa lösningar i de kostnadsfria guiderna från Brady

Pålitliga markeringslösningar

Golvmarkering stöder efterföljandet av EU-direktivet 92/58/EEG, där det anges att arbetsgivarna ska tillhandahålla säkerhets- och/eller hälsoskyddande skyltar vid behov. I bilaga V till direktivet, om minimikrav för skyltar som används för hinder och farliga platser, samt för markering av trafikleder, ingår även att trafiklederna för fordon tydligt måste kunna identifieras genom kontinuerliga ränder i en tydligt synlig färg om så krävs för att skydda arbetstagarna.

Här finns golvmarkeringsguiden!

BRADY AB, Kista
T: 08 - 590 057 30
E: cssweden@bradycorp.com 

Länkar:

http://www.brady.se/sv-se/relaterad-information/go-for-zero/halk-snubbel-fallolyckor?sfdc=7013A000002MR4F&utm_source=process-nordic&utm_medium=Email-Advertorial&utm_content=G4Z-Slips&utm_campaign=SFID-G4Z

http://www.brady.se/relaterad-information/logistikmärkning/golvmarkering?sfdc=7013A000002MR4F&utm_source=process-nordic&utm_medium=Email-Advertorial&utm_content=G4Z-Floormarking-Guide&utm_campaign=SFID-G4Z

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078