23948sdkhjf

Leonovainstrument nu i paketlösningar

De handhållna instrumenten i familjen Leonova finns nu i färdiga paket.

De fasta paketlösningarna från SPM underlättar för kunder att förstå och jämföra, och i slutändan välja den perfekta lösningen för sina behov inom tillståndskontroll med ronderingsmätning.

Paketlösningarna är, menar SPM, ett bra tillfälle att komma igång med ronderingsmätning, att komplettera befintlig utrustning för tillståndskontroll med ytterligare instrument, eller att byta från instrument av andra fabrikat.

Leonova Diamond och Leonova Emerald innehåller mätmetoderna HD ENV och SPM HD för vibrations- respektive stötpulsmätning. Instrumenten kommunicerar med diagnostik- och analysmjukvaran Condmaster Ruby. Programvaran hanterar olika aspekter av tillståndskontroll och vibrationsanalys.

Leonovapaketen finns med olika nivåer av funktionalitet. Leonova Diamond respektive Leonova Emerald finns i tre fördefinierade paket.

Dessutom finns ett paket för Leonova Diamond Aligner, som är utvecklat för axeluppriktning och är lämpligt för de flesta maskinkombinationer, med kopplade eller okopplade axlar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127