23948sdkhjf

Svensk branschsatsning i Ryssland

Sveriges Exportråd i Ryssland och Swedish Pulp & Paper Technology Group planerar en satsning på den ryska marknaden för leverantörer till massa- och pappersindustrin. Den 25 januari arrangeras Swedish Pulp & Paper Technology Forum in the North-Western Russia i S:t Petersburg. Det är ett arrangemang för att stärka kontakterna mellan svenska teknikleverantörer och den ryska massa- och pappersindustrin.

Satsningen kommer att fokuseras på modernisering och expansion samt investeringar inom pappers- och massaindustrin. Under forumet kommer användningsområden för svensk teknik att diskuteras med nyckelpersoner från de ryska företagen.

- Vi ser att potentialen för svenska företag i pappers- och massaindustrin i nordvästra Ryssland är mycket stor. I detta sammanhang har Sverige och Ryssland på ömsesidiga grunder mycket att vinna på en fördjupad integration, säger Nore Kamoun, handelssekretare Exportrådet i Ryssland.

ABB, BTG, UMV Coating, Elof Hansson, Hägglunds Drives, Kalmar Industries och Kvaerner Pulping är några av de knappt 20 företag som deltar från svensk sida.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063