23948sdkhjf

Återvinningsbolaget får ny vd

Recyctec har utvecklat en metod för att återvinna etylen- och propylenglykol och har nu fått ny vd.

Styrelsen för Reyctec, som har utvecklat en metod för att återvinna etylen- och propylenglykol,  har utsett Pär Winberg att bli ny vd.

Pär Winberg har under sex månader innehaft en interimsroll som Marknadschef på Recyctec och därigenom lärt känna Recyctecs medarbetare, kunder, samarbetspartners och produkter. Styrelsen har uppskattat Pärs egenskaper och ser särskilt att han tillför Recyctec ett starkt kommersiellt driv. Pär har mångårig erfarenhet av försäljning, säljledning och företagsledning från många olika företag och branscher. Innan Recyctec kommer Pär från en roll som vd på BeslagDesign i Båstad AB.

Thom Nilsson, som det senaste halvåret varit tillförordnad VD jämte sitt styrelseuppdrag i bolaget, sitter kvar i styrelsen.

– Jag ser fram emot att utveckla och leda Recyctec inför framtiden. Vi har ett unikt koncept som bygger på hållbarhet och cirkulär ekonomi som stämmer väl överens med många kunders hållbarhetspolicy. Potentialen är otroligt stor för våra produkter på såväl den svenska marknaden som på olika exportmarknader,  säger Pär Winberg i en kommentar. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079