23948sdkhjf

Spårbar mätnoggrannhet direkt i handen

Vaisala Indigo80 handhållen indikator för bärbara mätningar med Indigo-kompatibla prober

Det senaste tillskottet i Indigo-familjen av transmittrar och prober är Indigo80, en kompakt, handhållen indikator och datalogger. Indigo80 är idealisk för fältprovtagning, dataanalys samt diagnostik och möjliggör mätningar av flera parametrar: Fuktighet, temperatur, daggpunkt, koldioxid, förångad väteperoxid, fukt i olja. Handhållna Indigo80 kombinerar ledande teknik och ultramodern industridesign. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt utseende och känsla, kundupplevelse och användbarhet. Den ska vara lätt att ta med och fungera tillförlitligt i varierande mätmiljöer, samtidigt som den är lika hållbar som fast installerade enheter.

Tillsammans med Indigo80, lanserade Vaisala två Indigo-kompatibla prober, HMP80 och DMP80, som kompletterar det robusta Indigo-mätekosystemet för industritillämpningar. Utöver de två nylanserade proberna fungerar Indigo80 tillsammans med Vaisalas andra Indigo-kompatibla mätprober och andra utvalda Vaisala-mätinstrument. Tillsammans med de utvalda proberna skapar Indigo80 värde genom att lägga till ett bärbart mätalternativ i Indigo-produktfamiljen för flera parametrar. Indigo80-indikatorns dataloggningsmöjligheter gör det möjligt att förbättra effektiviteten i industriprocesser genom att övervaka processförhållandena under den nödvändiga tidsperioden.

Stickprovsmätning hjälper till att säkerställa att processförhållandena är inom det intervall som krävs för att producera konsekventa och högkvalitativa produkter. Indigo80 kan också användas för referenskontroll av stationära installationer av Vaisala-mätinstrument, och för kalibrering på plats av befintliga fastmonterade Vaisala-instrument för att maximera optimala processförhållanden.

Läs mer här.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062