23948sdkhjf

Hallå där Vogelsang...

Vi kollade läget med Tomas Svensson, General Manager Skandinavien Vogelsang Sverige, bland annat inför den stundande VA-mässan.

Hur beskriver ni kort er verksamhet och fokus?

Vi på Vogelsang Scandinavia är ett dotterbolag till Vogelsang GmbH. Vi är ansvariga för försäljning och service i de skandinaviska länderna samt Baltikum. Vårt specialistområde är pumpar och kvarnutrustning anpassad för de ojämna och besvärliga medier vi hanterar framför allt inom avloppsvattenhantering och biogasproduktion.

Vad är på gång hos er?

Mycket, vi har i vinter förstärkt vår organisation med två nya kollegor och vi har just flyttat in i nya fräscha lokaler i Göteborg.

Vilken är den viktigaste frågan för branschen just nu?

VA-branschen är ett oerhört brett begrepp där olika nischer har sina utmaningar. Men måste jag nämna en så är det Miljö där VA –branschen givetvis har en stor påverkan. Undermålig, föråldrad eller snålköpt maskinutrustning har tillexempel lett till att miljontals liter avloppsvatten gick orenat ut i Öresund i somras. Rätt utrusning på rätt plats kommer att leda till mindre utsläpp i våra hav och ökad effektivitet i biogasanläggningarna vilket givetvis minskar vårt behov av fossila bränslen.

Ni ställer ut på Elmia VA, vad tänker ni visa där?

Vi tänker visa att vi tål att utmanas. Den i branschen som har en applikation där servicevänlighet, livslängd, resultat och funktion skall tas till nästa nivå, så är vi i montern för att hjälpa till.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094