23948sdkhjf

SSG fortsätter expandera internationellt

SSG och HSE Consulting ingår ett samarbete på Island

SSG Standard Solutions Group och HSE Consulting ingår ett samarbete för att förbättra arbetsmiljön och öka säkerheten på arbetsplatser. Samarbetet syftar till en ökad medvetenhet om arbetsmiljö och en hållbar säkerhetskultur för anläggningar och entreprenörer, genom standardiserade tjänster och webbaserade säkerhetsutbildningar.

SSG har utvecklat flera verktyg för arbetsmiljö- och säkerhetsarbete inom industrin och andra branscher. Under de senaste åren har SSGs verksamhet växt utanför Sverige med internationella kunder. Nu är det dags att introducera SSG Safety på Island genom att etablera en lokal agentur. SSG har ingått ett avtal med HSE Consulting som ska representera SSG i landet.

– Vi har letat efter möjligheter att växa internationellt och ser fram emot att samarbeta med HSE Consulting. Tillsammans kan vi göra skillnad för att stödja anläggningar och entreprenörer att uppfylla lagkrav gällande arbetsmiljö och säkerhetsfrågor. Med tjänster och utbildningar från SSG, kombinerat med erfarenhet och kunskap om den lokala marknaden från HSE Consulting, förväntar vi oss ett blomstrande partnerskap och säkrare arbetsmiljö på Island, säger Mats Jakobsson, vd för SSG i ett pressmeddelande.

SSG Standard Solutions Group ägs av de sex största skogsindustrikoncernerna i Sverige – BillerudKorsnäs, Holmen, Metsä Board, SCA, Stora Enso och Södra. Vi driver nätverk med industrins experter och tar fram standardiserade lösningar för en hållbar industri. 

Läs mer om: SSG
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094