23948sdkhjf

Rekryterar gruvteknisk chef

Grängesberg Exploration Holding – Grangex fortsätter att bygga upp sin organisation för en snabb expansion. Bolaget utökar organisationen med Michael Meyer som gruvteknisk chef med fokus på utveckling av Dannemoragruvan.

–Den kompetens som Michael bidrar med i Grangex utveckling stärker oss och är väldigt viktig för en effektiv projektutveckling främst i Dannemora men även i Grängesberg. Jag är mycket glad över att Michael beslutat att engagera sig i återstarten av Dannemoragruvan”, säger Christer Lindqvist, vd för Grangex.

Michael Meyer kommer närmast från Afry som gruppchef för bergsektionen med ansvar för bergtekniska utredningar, expertstöd och besiktningar. Michael har en teoretisk och praktisk erfarenhet från gruvor i Tyskland som tex Bergmekanikerutbildning på Preussag AG i Tyskland och examen från Bergskolan Clausthal Zellerfeld.

Han har tidigare erfarenhet av Dannemoragruvan som bland annat Tillredningschef under åren 2011-2015 och besitter därigenom praktisk och teoretisk kunskap om gruvan som är mycket viktig i de pågående projektstudierna.

Missa inte vår tidigare reportage om Grängesberg Explorations planer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078