23948sdkhjf

Data blir information – implementera IIoT med INSYS icom

INSYS icom skapar en bro mellan OT och IT. Vi erbjuder lösningar som hjälper företag att generera information med äkta mervärde ur sina industriella data. Vår portfölj består av kraftfulla routrar, konfigurerbar programvara, en säker VPN-tjänst och integrerad routerhantering. Härigenom gör du ditt företag redo för framtiden, ökar effektiviteten i värdekedjan och öppnar upp mot helt nya verksamhetsområden.

När blir data till äkta information? När företag vinner ny kunskap ur dessa samlade data. Lösningar som förutseende underhåll, tillståndsövervakning eller stordata är bara några exempel på det.
Mervärdet för företag är tydligt: Det går att sänka kostnader, optimera processer eller skapa en helt ny affärsmodell.

Sådana IIoT-projekt är emellertid inte helt enkla att genomföra. Det kräver ett stort mått av kompetens och kunnande om säkerhet och processer för att koppla samman heterogena maskiner inom olika områden och hantera data från många olika platser centralt. Det är här INSYS icom kommer in i bilden. I närmare 30 år har vi skapat och utvecklat routrar, tjänster och programvara i Tyskland – och idag är vi verksamma över hela världen. Vi är därför väl förtrogna med de komplexa utmaningar som våra kunder hanterar och vi levererar skräddarsydda lösningar som övertygar genom säkerhet, tillförlitlighet och lång livslängd.

Våra routrar utgör grunden för datainsamlingen. De är utvecklade för de högsta krav, kan byggas ut modulärt och användas flexibelt. Den skalbara programvaran icom Data Suite skapar äkta IoT-routrar av gateways och erbjuder stöd för en mängd industriprotokoll, Edge Computing och molnanslutning. Med icom Connectivity Suite
– VPN erbjuder vi en hanterad tjänst som ger dig transparent och säker fjärråtkomst till dina maskiner och system. Anslutning och administration av utrustningen blir därmed mycket enkel. Du behöver varken egen infrastruktur eller IT-personal. Dessutom kan central distribution av fast programvara, konfigurationer och säkerhetscertifikat styras via icom Router Management (iRM).

Även efter köp av våra produkter står kunden i centrum. Våra lösningar är enkla att implementera och använda. Dessutom är våra kundtjänstmedarbetare alltid redo att svara på frågor. Vill du lära dig mer kan du ta del av våra kunskaper i någon av våra utbildningar.

Så vad väntar du på? Ta steget in i IIoT-världen tillsammans med INSYS icom och förvandla dina data till guld!

Du hittar mer information om INSYS icom på insys-icom.com/en-se/.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062