23948sdkhjf

Nytt samarbete ska stärka livsmedelsbranschen

Tetra Pak och Rockwell Automation samarbetar för att förbättra prestanda för pulverproducenter inom livsmedelsbranschen. 

Tetra Pak och Rockwell Automation har tillkännagett ett strategiskt affärssamarbete för pulverlösningar inom livsmedelsbranschen. Samarbetet tar sin avstamp i avdunstning och spraytorkning där de kombinerar Tetra Paks Powder Plant Booster med Rockwell Automations Model Predictive Control (MPC) och dess Pavilion8- och PlantPAx MPC-teknik.

Fred Griemsmann, Vice President Cheese & Powder Systems på Tetra Pak säger:
– Livsmedels- och dryckesindustrin kräver nu att producenterna har en smidighet som vi aldrig sett tidigare. Det innebär att vi måste vara redo att erbjuda våra kunder avancerad teknik för processkontroll som är både flexibel och exakt. Kunder kan utnyttja vår expertis inom livsmedelsapplikationer, få tillgång till produktionsdata i realtid och anpassa sina processvariabler för att matcha kraven - utan att kvalitet, produktivitet eller genomströmning förloras. Detta unika samarbete med Rockwell Automation utgör grunden för denna förmåga. 

Powder Plant Booster-lösningen - med kompletterande Pavilion8-programvara är en processmodellering, avancerad styr- och optimeringsplattform som integreras med vilket styrsystem som helst för att kontinuerligt ge insikt, diagnostik och avancerad kontroll i realtid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078