23948sdkhjf

Innovationscenter för framtida gruvor

Metso Outotec vill samla den omfattande värdekedjan från malm till metaller och möjliggöra snabb samskapning med kunder och partners.

Att utforma gruv- och metallprocesser för att matcha efterfrågan på ökad driftseffektivitet och hållbarhet kräver ett snabbt och smidigt samarbete från industrin och dess leverantörer. Det menar Metso Outotec som nu öppnar ett första Innovation Center i Esbo, Finland.

Har ska det erbjudas expertis och verktyg för att lösa olika typer av utmaningar. Från processoptimering till urval och virtuell prototypning av lösningar. Idéer, samarbete och innovation ska tas till nästa nivå.

- Innovationscentret introducerar ett helt nytt sätt att samarbeta och samskapa med våra kunder och partners. Att öka mervärdet till våra kunders processer och säkerställa deras pålitliga, effektiva och hållbara drift samt säkerhet är kärnan i det vi gör på Innovationscentret, säger Veli-Matti Järvinen, vice vd för automatisering och digitala lösningar, mineraler på Metso Outotec.

Innovationscentret ska erbjuda digitala demonstrationer, utbildningar, problemlösning och samskapande workshops, demonstrationer av teknik och tjänster, konkretisering av värdeberäkningar och visning av tredimensionella digitala tvillingar samtidigt som data och känsligt innehåll skyddas. För att nämna några exempel. Fler funktioner ska introduceras kontinuerligt.

- I vårt nya digitala utrymme kan vi stödja våra kunder i varje steg av deras kontinuerliga förbättringsväg. Vi är stolta över de möjligheter som Innovation Center erbjuder - det påskyndar innovationscykeln och möjliggör effektivt samarbete i ett utrymme som är både fysiskt och digitalt, avslutar Veli-Matti Järvinen.

Innovationscentrets viktigaste kundfördelar enligt företaget:

  • Identifiera, förstå och lösa kundernas problem och flaskhalsar
  • Hitta de bästa färdplanerna och lösningarna tillsammans med branschens bästa experter
  • Samskapande och samarbete på nästa nivå
  • Konkretisera värdeberäkningar
  • Påskynda nya innovationer
  • Skapa mervärde för redan befintliga produkter och lösningar
  • Påskynda time-to-market
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078