23948sdkhjf

Stålkonferensen Estad blir av - i augusti

Mötesplatsen för europeisk stålindustri The European Steel Technology and Application Days, Estad 2021 kommer att hållas den 30 augusti till 2 september i Stockholm.

Nyligen fattades beslut om att senarelägga den tekniska konferensen. Efter noggrant övervägande och med hänsyn till den pågående utvecklingen av coronapandemin skjuter alltså organisationskommittén för Estad 2021 fram konferensen till den 30 augusti.

Flytten av evenemanget gör det möjligt för arrangörerna att ge deltagare, talare, partners, anställda, sponsorer och utställare den upplevelse de förväntar sig och förtjänar, i en säker miljö.

Det är Jernkontoret som står som värd för den femte upplagan.

– Vi vill tacka er alla för att ni stött och uppmuntrat oss och varit öppna med vad ni tycker. Vi har verkligen blivit påminda om att det kan hända fantastiska saker när stålindustrin träffas på Estad. Av den anledningen skjuter vi upp evenemanget och hoppas att det säkerställer en fysisk konferens, säger Gert Nilson, teknisk direktör på Jernkontoret och värd för Estad 2021.

Deltagarna kommer, oavsett utvecklingen av pandemin, även att erbjudas ett digitalt konferensalternativ. Redan gjorda registreringar och inskickade presentationer kommer automatiskt att flyttas till de nya datumen och organisationskommittén hoppas att alla registrerade författare fortfarande kommer att kunna delta.

Arrangörerna och dess samarbetspartners arbetar nu med att slutföra detaljerna och kommer att delge mer detaljerad information under de kommande veckorna på sin hemsida estad2021.com.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095