23948sdkhjf

De ska skydda den uppkopplade industrin

De två företagen Trend Micro och Moxa Inc har ingått en avsiktsförklaring om bildande av ett samriskföretag, kallat TXOne Networks.

Moxa Inc är ett företag som utvecklar lösningar inom industriell IoT. Trend Micro Incorporated är en leverantör av säkerhetslösningar för att kunna dela digital information säkert i hela världen.

Deras samriskföretag TXOne Networks kommer att tillhandahålla IoT-säkerhet för industriell kommunikation inom områden som bland annat smarta städer, smart energi och smart tillverkningsindustri.

Många industrimaskiner har varit i bruk länge och har därför daterade säkerhetsfunktioner som inte är anpassade för att kopplas upp mot internet - dessutom är de ofta ytterst svåra att patcha. Det är därför av yttersta vikt att alla industriföretag säkrar sina enheter och inkluderar dem i sitt övergripande säkerhetsarbete.

TXOne Networks kommer att, med hjälp av en avancerad kombination av säkerhets-gateways, slutanvändarskydd och nätverkssegmentering, ge berörda verksamheter möjlighet att möta dessa behov.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109