23948sdkhjf

Etablerar dotterbolag i Sverige

Efter 60 år med fokus på att sälja lösningar för den danska industrin har nu Wexoe A/S valt att också etablera sig i Sverige. Dotterbolaget kommer att ha sitt säte vid Ideon´s forskningscenter i Lund.

Sedan sommaren 2014 har vi varit ”Market Making” distributör av Rockwell Automation i Danmark. Det är en spin-off av detta samarbete som nu resulterar i vår etablering i Sverige, säger VD Mogens Brusgaard och tillägger att man är stolta över att Rockwell Automation nu också valt dem som ”Market Making” distributör i Sverige.

I samband med etableringen har man anställt Tony Annell som divisionchef i det svenska dotterbolaget. Tony har mer än 30 års erfarenhet av industriell automation, under de senaste 20 åren i olika ledande befattningar hos Rockwell Automation.

Wexoe är i full gång med sin rekrytering av nya svenska medarbetare. Teamet kommer bestå av både högkvalificerade Key Account Managers och Commercial Engineers.

Wexoe är ett privatägt ”teknikhus” med 80 medarbetare som sedan 60 år tillbaka utvecklar värdehöjande lösningar för och med sina kunder, ofta en kombination av teknik, support, logistik och service. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064