23948sdkhjf

Operativ Försäljningschef



Om jobbet

I rollen som operativ försäljningschef ansvarar du för att effektivt leda, coacha och utveckla företagets personal mot uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål, samtidigt som du har huvudansvaret för utvecklingen av företagets kunder antingen genom egen kundbearbetning eller i samarbete med dina kollegor. Rollen innefattar eget kundansvar samtidigt som du utvecklar företagets övriga kunder med hjälp av dina medarbetare på sälj och innesälj. Placeringsort är Ludvika. Tjänsten innefattar en hel del resande där antal resdagar varierar efter behov. Du rapporterar till VD som har sin placering i Bergen, Norge.
Arbetsuppgifter:

Utvecklande av kunder genom marknadsföring av Kompautos produktsortiment via kundbesök och övrig kundkontakt.
Ansvara, planera och tillsammans med säljteamet genomföra diverse marknads och säljaktiviteter.
Ansvara för och utforma marknads- kund och säljplaner.
Kontinuerlig strukturerad säljuppföljning av gällande måluppfyllnad, aktivitet och prestation med rapportering till VD.
Tjänsten innefattar en hel del resor för att delta på mässor, besök till kunder och rekognosering av nya markander.
I rollen som operativ försäljningschef kommer du även jobba med marknadsföringsbeslut.

För att lyckas krävs att du har ett stort intresse av försäljning. Dessutom skall du ha en erfarenhet av försäljning ute hos kund i kombination med resvana. Du skall ha en drivkraft i att nå gemensamt uppsatta budgetmål med ett totalansvar för företagets försäljning på den svenska marknaden.

Du har förmågan att analysera en marknad och se vart behoven finns för vårt sortiment och beroende på kundens storlek antingen kontakta kunden själv eller genom någon av dina medarbetare. Dvs du skall även ha coachande egenskaper för att få den övriga organisationen att utvecklas inom eget säljinitiativ.
Övriga egenskaper/erfarenheter hos dig:

Försäljning av tekniska produkter.
Ledarskapserfarenhet inom sälj.
Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift.
Behärskar Officepaketet.
B-körkort.
Brinner för affärer och att nå resultatmål.
Vana att jobba mot högt uppsatta mål och budgetarUtveckling.

Målet för denna rekrytering är att finna en person som vill utvecklas i Kompautos organisation i takt med företagets utveckling, där en utveckling även innebär chans till utökat ansvar. Framtidsutvecklingen för Kompauto ligger med fokus på utökning av företagets säljkraft, både med utökning av säljkåren men även att se på alternativa nya sätt att nå ut på marknaden genom elektronisk marknadsbearbetning etc.
Utvärdering av kandidater sker löpande med tillträde sker snarast. Vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning som efter utvärdering övergår till tillsvidareanställning.
För mer information, kontakta Kompautos VD, Jonas Lindgren

+ LÄS MER OM JOBBET

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125