23948sdkhjf

Armaturföreningen har ny hemsida

Sveriges Armaturleverantörers förening lanserar en ny och fräsch hemsida – www.armaturforeningen.se – och en ny logotype.
På nya hemsidanär du kan söka och hitta produkter, varumärken och medlemsföretag.

En ny sökfunktion finns under Produktregister, där ingången är önskad ventilfunktion som avslutas med de medlemsföretag som kan leverera önskad funktion/produkt.

Under Nyheter finns färska artiklar rörande nya direktiv och standarder samt nya tekniska lösningar. Vi planerar att publicera ytterligare ett antal artiklar i början av 2015, bl.a. om nya PED.
Sverige har bland världens säkraste industriventiler. Statistiken visar att olyckorna är mycket få.

Armaturföreningen arbetar för att svensk industri även i framtiden skall använda rätt ventiler på rätt applikation med hög teknisk kvalité. Genom sin branschtäckning kan föreningen effektivt verka för att normer och bestämmelser efterlevs med betoning på säkerhet och kvalitet. Föreningen bidrar till processindustrins framtida framgång med nya tekniska lösningar – samt erbjuder kompetensutveckling.

Föreningen genomför utbildningsdagar för medlemmarna för att möta industrins förväntningar och myndigheternas krav. Kursverksamhet inom ventilkunskap, riktad till industrin, sker varje år tillsammans med STF Ingenjörsutbildning

Sveriges Armaturleverantörers förening bildades år 1980 och är en sammanslutning av landets största och mest betydelsefulla tillverkare och distributörer av industriarmatur för rörledningar och tryckkärl. Ventiler och manöverdon för industriellt bruk är den klart största produktgruppen.

Gå in på nya www.armaturforeningen.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063