23948sdkhjf

Leroy Somer blir Emerson Industrial Automation

Leroy Somer Norden AB har bytt namn till Emerson Industrial Automation Sweden AB. Företaget kommer även fortsättningsvis att representera och marknadsföra Leroy-Somer och Control Techniques.
Emerson Industrial Automation är indelat i två säljorganisationer som är specialiserade på Motors & Drives och Electric Power Generation.
Syftet är också att utnyttja synergier inom Emerson Industrial Automation på nordisk nivå med företagets kontor i Sverige och Danmark samt med distributörer och servicenätverk i Finland, Norge, Island och Färöarna.

Vidare förväntas en rad synergieffekter med övriga affärsområden inom koncernen, bl a Emerson Process Management och Emerson Network Power där man redan idag har gemensamma kunder och projekt.
Inom Norden leder Andries Boone affärsområdet Motors & Drives och Peter Hellstrand Electric Power Generation. Båda organisationerna har ett starkt fokus på att utveckla försäljningen i hela Norden och Baltikum.

Emerson Industrial Automation Sweden AB har sitt säte i Södertälje och har oförändrad adress och kontaktuppgifter efter namnbytet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094