23948sdkhjf

Vatten2023: Senaste nytt inom flödesmätning

Nu pågår mässan Vatten2023. Här är ett exempel på nyhet från utställarna på mässgolvet.

I Paabs mässmonter kommer besökare kunna ta del av och lära sig mer om de senaste innovationerna, tjänsterna och produkterna för att mäta och kontrollera vattenflöden, som beröringsfria mätare och mätare för öppna system. Bland annat kommer flera av marknadens produktnyheter visas:

  • PI CRIUS 4.0: ett IOT mätinstrument för vätskeanalys som erbjuder anslutning av upp till 16 sensorer. Brett urval av sensorer för de flesta mätparametrar med olika möjligheter till renspolning.
  • Sommer SQ-R: en beröringsfri flödesmätare med radarsensorer för öppna system, kapslad i ett enda vattentätt hus (IP68).
  • MUT7000: en batteridriven och 12V matad elektromagnetisk flödesmätare i kompositmaterial med Bluetooth-kommunikation.
  • MDot: en massflödesmätare designad för att möta kraven från vatten- och avloppsvattenindustrin, där luftning, rötning och kraftvärme spelar avgörande roller.

Utmaning kring hantering och mätning av vattenflöden och -kvaliteter

– Idag möter vi stora problem med regnvatten och hantering av avlopps- och dagvatten och vi står inför stora utmaningar gällande hantering och mätning av vattenflöden och vattenkvaliteter. Därför riktar vi på Paab stort fokus på flödesmätning under Vatten2023. Vi ser fram emot den här mässan, att få visa våra produkternyheter med unika funktioner och vara delaktiga i intressanta samtal med både befintliga och potentiella kunder, säger Mikael Karlsson, vd på Paab.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078