23948sdkhjf

Hon vill utveckla VA-mässan

Elin Rickardsson är ny mässansvarig för VA-mässan på Elmia i Jönköping. Som mässansvarig ser hon fram emot att utveckla mässan tillsammans med branschen, besökare och utställare.

VA-mässan är en branschmötesplats för affärer, investeringar och erfarenhetsutbyte inom VA- och vattensektorn. Mässan omfattar många frågeställningar kring vatten från dricksvattenberedning till avloppshantering och klimatpåverkan och främjar branschens centrala position som del av en hållbar samhällsutveckling.

– VA-mässan är en fantastisk mötesplats med lång tradition. I över 20 års tid har det varit mötesplatsen för branschen och samhället. Med tradition följer också ett stort ansvar, både besökare och utställare har en förväntan om hur mötesplatsen VA-mässan ska vara och det vill jag ta hand om samtidigt som vi måste följa med i vår samtid och vara relevanta, säger Elin Rickardsson.

Hon är ny mässansvarig för VA-mässan på Elmia i Jönköping. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna där hon varit näringspolitisk talesperson.

Att skapa arenor för möten är något Elin brinner för. När människor träffas skapas nya tankar och därmed nya idéer. 

– Jag har genom mitt yrkesliv arbetat mycket med affärsutveckling och projektledning och ser nu fram emot att utveckla VA-mässan tillsammans med branschen, besökare och utställare, säger Elin.

Att resurseffektivt använda vårt vatten i alla dess former är något som VA-mässan 2024 kommer att lyfta som en nyckelfaktor för ett tryggt samhälle.

– Vatten är en av våra viktigaste tillgångar och något vi räknar med alltid ska fungera. Medvetandet har ökat kring att det är något som vi inte kan ta för givet. Vi måste därmed utveckla vår kunskap och teknik. Det är viktigt att vi värderar vattnet som den viktigaste resursen vi har, avslutar Elin.

VA-mässan arrangeras på Elmia, Jönköping 24-26 september 2024.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078