23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Träffa Experterna öga mot öga

Under våren 2024 kommer du att kunna träffa våra experter på kongresser i Finland, Norge och Sverige. Chembio i Helsingfors 10-11 april. LabDays 2024 i Stockholm 17-18 april. Nordic Rheology Conference i Stavanger 29-31 maj. NOR-EV Annual Meeting i Oslo 6 juni. Norsk Kjemisk Selskap (NKS) Landsmöte i Oslo 17-18 juni.

Idag kan du hitta det mesta av den information du söker på nätet. Men det finns inget som går upp mot att träffa någon ansikte mot ansikte för att få förtroende för att personen framför dig kommer att göra allt för att hjälpa dig. Och när du ändå håller på har du chansen att träffa massor av människor med gemensamma intressen.

Låt oss veta om du kommer till någon av mässorna, kongresserna eller mötena ovan och vill förboka ett möte.

 

Välkommen till monter 11 på LabDays i Stockholm!

Vi är glada att meddela att vi kommer att delta på LabDays 2024! Du kommer att ha möjlighet att diskutera partikelkarakterisering, dispersionsstabilitet och hur man analyserar biologiska nanopartiklar, såsom extracellulära vesiklar (EVs), exosomer, lipider, virus eller proteiner som kan hittas i nästan alla vätskor i levande vävnader. Och mycket mer!

Klicka på den här länken för att få ditt GRATIS ENTRÈBILJETT från oss!

 

Välkommen till monter 1e31 på CHEMBIO i Helsingfors


Oleinitec Nordic AB kommer att finnas i HyXos monter 1e31 på Chembio den 10-11 april! Vi siktar på att öka vårt samarbete och arbeta närmare våra ägare på Hyxo för att bli ännu starkare och bättre för våra finska kunder. Läs mer i artikeln nedan.

Läs mer om Chembio genom att klicka här!

 

Välkommen till vår monter på den nordiska reologikonferensen NRC 2024 i Stavanger


Den 33:e nordiska reologikonferensen kommer att äga rum på Stavangers universitet den 29-31 maj. Vi ser fram emot att presentera den nya kompakta mi1 Melt Indexer från Göttfert och diskutera med deltagarna.

Konferensen kommer att täcka ämnen som sträcker sig från livsmedelsreologi till reologi inom civilingenjörsvetenskap. Den kommer fysiskt att hållas och arrangeras av fakulteten för naturvetenskap och teknik vid UiS.

Konferensen är planerad med olika plenarföreläsare, parallella sessioner och posterpresentationer och syftar till att främja och sprida reologi på alla nivåer. Den kommer att skapa ett brett forum där den akademiska världen och industrin, i sina tillämpningar och teoretiska former, kan träffas, dela och diskutera idéer till ömsesidig nytta.

Konferensen kommer att hållas i Kjell Arholms-byggnaden vid UiS.

Ytterligare information finns också på University of Stavanger.

Omfattning och tema för NRC2024 kommer att vara Rheology for Science and Technology. Som vanligt välkomnas bidrag från experimentella och teoretiska bidrag från alla områden inom reologi, industriella fallstudier och alla typer av bidrag. Målet med konferensen är att skapa en samling av människor som är intresserade av de vetenskapliga, tekniska och industriella tillämpningarna inom vetenskapen om reologi.

 

Vi är också involverade i NOR-EV och NKS


Ta reda på mer om dessa evenemang på

NOR-EV:s årsmöte 2024 på det norska radiumsjukhuset i Oslo
Det 22:a nationella kemimötet för NKS vid Oslo universitet

 

Vill du veta mer om Oleinitec Nordic AB?


Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. 

Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, dispersion, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer om oss på vår hemsida genom att klicka här.

 

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063