23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

OleiniTec Nordic AB

På OleiniTec Nordic AB är vi övertygade om att vi kan göra skillnad för våra kunder genom att fungera som en effektiv länk mellan innovativ teknik och de nordiska forskningsanläggningarna och industrierna för material-, vätske- och gasanalys.

Genom våra utvalda leverantörer, alla välkända för sin höga kvalitet och service, tillhandahåller vi hållbara lösningar till låga underhållskostnader för att skapa uppfinningsrika lösningar baserade på våra kunders behov.

OleiniTec Nordic AB är en erfaren leverantör av instrument och lösningar för alla typer av analysuppgifter, från grundläggande parametrar till krävande och komplexa system.

OleiniTec Nordic AB har en historia som går tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Lösningar för viskositet och reologi var den huvudsakliga verksamheten vid den tiden. Idag erbjuder vi en mycket bredare portfölj till våra kunder i Norden. Partikelanalys, ånga och vatten vid kraftverk samt olika tillämpningar inom livsmedel, läskedrycker och öl är några av våra aktuella områden.

Vi är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och en omsättning på +80 miljoner euro.

Kontakta oss idag och låt oss diskutera hur vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen!

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sverige
VAT nummer: SE556970368801
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031