23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet för Plastindustrin - en kompakt smältindexmätare

Nya smältindexmätaren mi1 från Göttfert presenteras på Fakuma-mässan i Friedrichhafen i södra Tyskland den här veckan! Med sin kompakta design och lägre pris kommer den att ge fler företag möjlighet att få kontroll på sina plastgranular.

Högsta precision - med det mest kompakta utförandet!

Vår nya smältindexprovare mi1 är en kompakt instegsmodell med högkvalitativa mätrelevanta komponenter och högsta precision med minimalt med automationsmoduler.

 

- MFR- och MVR-mätning enligt ISO1133 och ASTM D1238

- Mätning av smältdensitet (tillval)

- Högupplösande förskjutningsgivare 0,003 mm/puls

- Hantering av mätningen via multifunktionsknapp

- Visning av mätresultat via PC/laptop

- Kapillärtätning (tillval)

- Variabel distans för testvikt under smälttiden (tillval)

Ladda ner pdf-filen längre ner på sidan och ta reda på mer.

 

Besök vår monter B2-2122 - hall B2 på Fakuma-mässan och låt våra GÖTTFERT-experter ge dig råd.

Eller så kontaktar du oss på Oleinitec och bokar ett möte. Vi jobbar med Göttfert över hela Norden,

 

Göttferts serie med Melt Flow Index Testare (Plastometer) används för att mäta smältindex MFR i g/10min och volymflödesindex MVR i cm³/10min för pellets, pulver eller fina granulat. Melt Flow Index Testare är konstruerade för mätningar enligt EN ISO 1133 och ASTM D1238. Testutrustningen kan anpassas individuellt till applikationen med hjälp av olika automatiserade basutrustningar och många tillval.

 

Om leverantören:
GÖTTFERT Werkstoff-Prüfmaschinen GmbH grundades 1962 av Prof. Dr. Otto Göttfert. I den andra generationen tog hans son Dr. Axel Göttfert över ledningen som ensam verkställande direktör.

På världsmarknaden är den medelstora organisationen välkänd som ett av de ledande företagen inom nischområdet reologiska testinstrument. De innovativa reologiska systemen är globalt installerade i såväl laboratorier som i produktionsmiljöer.

För att komma närmare många av företagets kunder öppnades 1989 ett dotterbolag i Rock Hill, South Carolina, USA. Under 2011 startades GOETTFERT (China) Limited med kontor i Beijing och Shanghai.

Hörnstenarna för framgång, då som nu, är teknik, kvalitet, service och hög yrkeskompetens.

Redan i den tidiga starten präglades företaget av innovation. Otto Göttfert var en visionär och utvecklade bland annat den första rotorlösa volcametern "ELASTOGRAPH" i världen. Denna pionjäranda präglar företaget än idag.

 

Om Oleinitec Nordic AB:
Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. Det dröjde inte många år innan vi inledde vårt nära och långvariga samarbete med Göttfert. 

Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, dispersion, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer om oss på vår hemsida genom att klicka här.

 

 

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047