23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny flexibel upphängningskrok

Med ABUS nya upphängningskrok för kättingtelfrar blir det lättare att flytta med en telfer för att använda på flera olika ställen. Den kan användas för modellerna GMC, GM2, GM4 och GM6 upp till 2.500 kg i lyftkapacitet.

ABUS introducerar en ny upphängningskrok för sina kättingtelfrar i serien ABUCompact. Den blir ett alternativ till standardutförandet med upphängningsbygel. Detta gäller då för modellerna GMC, GM2, GM4 och GM6 upp till 2500 kg lyftkapacitet.

Fördelen med den nya kroken är att det blir lättare att flytta med en telfer om den används på flera olika ställen och att upphängningskroken erbjuder större innerdiameter samt att det finns en låsmekanism som säkerställer upphängning.

Sedan tidigare finns ABUS säkerhetskrok som option i krokblocken. Den ger ökad säkerhet vid lasthantering då man låser lasten i säkerhetskrokens låsmekanism. Säkerhetskroken erbjuds till ABUCompact modellerna GMC, GM2, GM4. För modellerna GM6 och GM8 i 1-partigt utförande.

Kontakta oss för mer information på tel. 054-55 56 50 alt. besök vår hemsida www-abus-kransystem.se och skicka oss en intresseanmälan.   

ABUS Kransystem AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562788587

Sänd till en kollega

0.094