23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Workshop om karakterisering av partiklar med Oleinitec

Jobbar du med forskning eller kvalitetskontroll gällande pulver och dispersioner så skall du passa på att komma till en av våra unika workshoppar tillsammans med Microtrac MRB!

Varför skall du komma?
Du kommer att få en större insikt i hur man karakteriserar pulver och dispersioner och kommer att bättre förstå när du kan lita på dina resultat.

Var och när?
Köpenhamn (Alleröd) den 18 april 2023
Stockholm (Sollentuna) den 20 april 2023

 Här är vad du kan förvänta dig

·        Nätverkande
·        Introduktion till tillämpningar av partikelstorlek och partikelform
·        Mätningar av olika partikeltyper, 1 nm till 4000 mikron.
·        Lär dig mer om olika tekniker: DIA, DLS och LD
·        Analysera ditt prov och få expertråd
·        Gasadsorptionssystem och tillämpningar

Under demonstrationsdagen kommer du att träffa och diskutera med produktchefer från Microtrac MRB och Oleinitec Nordic AB:

Daniel Hagmeyer, Product Management & Application LD / DLS, Microtrac MRB
Jörg Westermann, Key Account Manager, CAMSIZER, Microtrac MRB
Marian Dintner, applikationsspecialist, Zeta potential, Microtrac MRB
Rosa Jerlerud, produktchef, gasadsorption, Oleinitec Nordic AB
Feisal Kroushawi, produktchef, laserdiffraktion, Oleinitec Nordic AB

Vi uppskattar dina tips och feedback om ämnen som ska behandlas.

Anmäl dig till workshopen genom att skicka ett mejl till Dr Feisal Kroushawi eller fyll i formuläret för Köpenhamn eller Stockholm före den 11 april 2023.

Klicka här:

KÖPENHAMN

STOCKHOLM

 

Om leverantören:

Microtrac MRB är ett ledande företag inom karakterisering av partiklar.

År 2020 förenades de ledande företagen inom partikelkarakterisering, RETSCH Technology, Microtrac och MicrotracBEL och blev ett kraftfullt varumärke: Microtrac MRB!

Alla tre företagen delar en passion för att göra partikelanalys mer exakt, effektivare och bekvämare för att överträffa kundernas förväntningar. Tillsammans kommer Microtrac MRB att fortsätta att hitta överlägsna lösningar för varje tillämpning och tillhandahålla den bästa kundservicen!

Företaget ingår i Verder-gruppen.

Microtrac
Microtrac är en pionjär och ledande tillverkare av ljusspridningsinstrument för partikelanalys. Microtrac existerade först som ett affärssegment inom en större organisation, men företaget Microtrac Inc. grundades slutligen 1999 och har sedan dess vuxit stadigt. Instrumenten används både för industriella tillämpningar och materialforskning.

Microtracs huvudkontor ligger i USA där Microtrac utvecklar och tillverkar alla produkter i Montgomeryville och York i Pennsylvania.

Microtrac Retsch (tidigare Retsch Technology)
Microtrac Retsch är en ledande leverantör av bildanalysutrustning och har framgångsrikt utvecklat optiska partikelanalysatorer i mer än 20 år. Deras innovativa CAMSIZER-serie är baserad på den unika tekniken med dubbla kameror som har revolutionerat dynamisk bildanalys. Analysatorerna används inom olika industrier för produktion och kvalitetskontroll samt inom forskning och utveckling.

Microtrac Retsch är beläget vid VERDER SCIENTIFICs huvudkontor i Haan/Duesseldorf, Tyskland.

MicrotracBEL
MicrotracBEL är ett ledande företag som utvecklar, tillverkar och säljer olika gas- och ångadsorptionsmängder, BET-yta och mätinstrument för porstorleksfördelning för porösa och icke-porösa material som använder gasadsorptionsteknik. Företaget hanterar också Microtrac utrustning för mätning av partikelstorleksfördelning med laserdiffraktion och -spridning samt DLS som kärnteknik.

Företagets produkter används i stor utsträckning inom forskning och kvalitetskontroll (QC) och kvalitetssäkring (QA) av olika typer av funktionella pulvermaterial som är under aktiv utveckling över hela världen.

MicrotracBELs huvudkontor ligger i Osaka, Japan.

Läs mer om Microtrac MRB på deras webbplats https://www.microtrac.com/.

 

Om Oleinitec Nordic AB:

Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer om oss på vår hemsida genom att klicka här.

 

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.093