23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet! Malux CUI Monitoring System - övervaka fukt

Som det enda företaget i Sverige, Finland och Baltikum kan Malux nu erbjuda det revolutionerande systemet Malux CUI Monitoring system. Systemet bygger på fuktsensorteknik i helt ny tappning.

Malux CUI Monitoring Systemet är trådlöst och är idag ensamt i världen om att skicka information till en IoT plattform över 4G/5G nätet, för övervakning av CUI. Sensorn är certifierad för både ATEX och IECEx, zon 0 och gasgrupp IIC och lämpar sig därför för de flesta Ex-klassade utrymmen. Systemet är väldigt enkelt att montera och att driftsätta. Det tar 5-7min per sensor från start till att den sänder data till molnet och att användaren kan få upp informationen på sin skärm. 

Korrosion under isolering (CUI) är en typ av korrosion som uppstår på grund av fuktansamling på den isolerade utrustningens yttre yta. Inkräktande vatten är det största problemet som orsakar CUI. Korrosion kan angripa manteln, isolermaterialet eller de underliggande rören eller utrustningen. Korrosionen kan förekomma i flera olika typer, såsom klorid, galvanisk, sur eller alkalisk korrosion.

Hur ser det egentligen ut under isoleringen?
Var är våra risker?
Hur kan vi undvika oplanerade stopp?
Kan det leda till att brännbar gas/vätska läcker ut genom röret som tillslut antänds?

Som användare får man en tydlig bild på hur miljön ser ut under isolerplåten på rören. Med den informationen kan rätt beslut fattas för att spara stora summor pengar. 

Läs mer om vårt system MCMS.

Malux Sweden AB
Box 221
891 25 Örnsköldsvik
Örnsköldsviks kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562764166

Kontaktperson

HS

Sänd till en kollega

0.051