23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Malux Sweden AB

Vi är branschens ledande leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Vårt huvudkontor  finner du i hjärtat av Höga Kusten - Örnsköldsvik. Sedan starten 1972 har vi arbetat för en säkrare vardag inom verksamhetsområden Hazardous, Buildings och Vehicles, samt Service & Maintenance. Idag finns vi med bolag i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med kunder i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien.

Vi jobbar med säkerhetsrelaterade lösningar som är anpassade efter kundens behov och att leverera tekniska lösningar för en säkrare värld, sporrar oss varje dag - I säkra händer med Malux.

Med en nordisk säljkår och omsorg om varje leverans har vi under snart femtio års tid byggt upp ett kunnande som hjälper kunden att navigera rätt bland produkter, lösningar och myndighetskrav på alla nivåer.

Välkommen att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar, eller om ni önskar beställa produkter eller tjänster. 

Malux CUI Monitoring system - Att hitta fukt i isolering i tid, ger stora besparingar. 

När brandfarlig vara eller brandfarligt damm lagras eller hanteras kan det ge upphov till en explosiv atmosfär där en gnista eller het yta kan antända en brand eller explosion. Det är avgörande att använda explosionsskyddat materiel av rätt utförande. Vi på Malux kan hjälpa Er med både stora som små frågor gällande Ex / ATEX normer och regler. 
Allt inom Ex/ATEX
Information om Ex-normer och regler

Ingen industrimiljö är den andra lik. Vissa miljöer utsätts för större risk för olyckor än andra. För att förhindra det är det t.ex. viktigt att välja rätt industribelysning. Rätt armaturmaterial, ljusflöde och spridning samt placering och höjd för montering är sådant som vi tar hänsyn till när vi levererar våra belysningslösningar.
Allt inom Industribelysning

Malux Sweden AB
Box 221
891 25 Örnsköldsvik
Sverige
VAT nummer: SE5562764166
ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031