23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYA MASELLI LP-SERIEN: kvalitetskontroll av öl och läsk

LP-serien ger dig en 360˚ förståelse för din dryck: laboratorie- och bärbara analysatorer för att täcka ett komplett utbud av kvalitetsparametrar.

Maselli, som sedan 1948 är en världskänd ledare inom koncentrationsmätning av vätskor i produktionslinjer, introducerar en ny serie laboratorie- och portabla analysinstrument för analys av dryckeskvalitet.

På grund av ett växande behov av att analysera en snabbt föränderlig dryckesportfölj har Maselli utvecklat LP10 - ett komplett laboratoriepaket för dryckesanalys tillsammans med LP20 - en bärbar CO2/O2-analysator.

Båda lösningarna förser tappningsföretag med ett exakt system som kan mäta både vanliga, mellankalori-, light- och energidrycker, smaksatta och kolsyrade vatten samt öl.

LP10 är ett modulsystem som bygger på optisk teknik och är utformat för läskedrycks- och ölindustrin. Systemet hanteras från en enda kontrollpanel till vilken alla önskade analysmoduler kan läggas till. I den kompletta konfigurationen mäter LP10 Brix, Fresh Brix, Light, CO2, O2, alkohol och Plato.

Systemet kräver ingen provberedning och dess utformning kan anpassas till flera olika typer av behållare (glas, PET, burkar...). Analyscykeln är automatisk. 

LP20 har utvecklats särskilt för ölindustrin. Dess utformning kan göra LP20 till den perfekta analysatorn som kan användas som en bänktillämpning i fabrikens QC-laboratorium eller alternativt som en portabel och snabb mätmetod vid produktionslinjen. LP20 mäter noggrant CO2- och O2-innehållet i vilket öl som helst.

Analysatorn är kompakt och lätt att bära med sig. Alla operationer är automatiska och hanteras av den intuitiva lokala kontrollpanelen.

Läs mer och kontakta oss genom att klicka här

 

Om tillverkaren

Maselli grundades redan 1948 och är fortfarande ett familjeföretag som kan glädja sig med 3 generationer av konsekvent tillväxt.  

Deras huvudkontor ligger i Parma, Italien, med ett världsomspännande nätverk av systerföretag, distributörer och agenter för att betjäna den globala marknaden både när det gäller försäljning, support och service.

Masellis uppdrag har alltid varit att studera, konstruera och tillverka analysatorer för inline- och laboratoriekvalitetskontroll som bygger på innovativ optisk teknik som klarar av de mest kritiska utmaningarna inom den moderna industrin. 

Numera är de en ledande leverantör av analysinstrument med tusentals installationer över hela världen. 

 De erbjuder ett instrumentprogram i världsklass som finns i olika modeller och många konfigurationer för att uppfylla de specifika applikationskraven i flera branscher: från livsmedels- och dryckesindustrin till läkemedelsindustrin, kemisk industri, petrokemisk industri och textilindustri....

 Produktsortimentet är specialiserat på teknik för vätskeanalys med olika och omfattande tillämpningar inom de flesta industrisektorer: analys av brytningsindex, Brix, % Diet, koldioxid, syre, alkohol, extrakt, pH och konduktivitet både i processen och på laboratoriet.

 

Om Oleinitec Nordic AB:

Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer om oss på vår hemsida genom att klicka här.

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078