23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny viskositetsgivare förenklar installationen

Det har aldrig varit så enkelt att installera en viskositetsgivare direkt i processen! Sofrasers beprövade mätprincip kan nu monteras direkt på en standardfläns tack vare den nya INVI-modellen.

Oleinitecs franska leverantör av viskositetsgivare presenterar nya INVI-serien.

Denna nya givare ger viskositetsmätning med en design med reducerad storlek som gör det möjligt att montera på ett munstycke så litet som 1 ½”. 

Viskositetsmätaren är användbar för munstycken som redan finns på plats i processlinjen och som är komplicerade och kostsamma att modifiera. INVI kräver ingen modifiering för att installeras på reaktor eller rör och mäter omedelbart och kontinuerligt både viskositet och temperatur.

Tillförlitliga, repeterbara och kontinuerliga mätningar med denna nya inskjutningsviskosmätare förbättrar processverksamheten och leder till överlägsna kvalitetsresultat.

Tanken med INVI är bättre produktionseffektivitet och ökad lönsamhet för våra kunder.

Den är lätt att installera och använda och är en enkel och långlivad viskositetsmätare med en standardlängd på 205 mm, men den kan anpassas.

Utformning för att passa dina specifika behov

Sensorn finns i tre olika konfigurationer och är en allt-i-ett-lösning. Fjärrelektronikkonfigurationen kan matchas med Sofrasers hela sortiment av elektronik och HMI-processorer.

I den inbyggda elektronikversionen (tillgänglig med eller utan display) driver elektroniken sensorn och beräknar rådata, vilket ger viskositets- och temperaturinformation via de två strömutgångarna eller RS485-porten.

Läs mer på vår hemsida genom att klicka här.

 

Om tillverkaren:

Sofraser är en tillverkare av viskositetsmätare som har funnits sedan 1972. Sedan uppfinningen och patentet 1981 av den första viskometern med vibrerande teknik vid resonansfrekvens har Sofraser erkänts som världsledande inom processviskosimetri.

Deras uppdrag har inte förändrats sedan dag 1: Att alltid tillhandahålla den senaste tekniken och förbättra produktionsmetoderna för att möta sina kunders behov och öka deras prestanda samtidigt som de minskar sin materialförbrukning, sitt avfall och sin miljöpåverkan. Hur? Tack vare en stark FoU-avdelning, de mest passionerade experterna inom viskometribranschen, sedan 1996 ett effektivt kvalitetsledningssystem baserat på NF-EN-ISO 9001 och en banbrytande CSR.

 

Om Oleinitec Nordic AB:

Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer på vår hemsida genom att klicka här.

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.034