23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Oleinitec Nordic AB är numera en del av WEST Invest Group

Oleinitec Nordic AB blir starkare genom närmare samarbete med systerbolagen. Ökad teknisk kompetens, förbättrade inköpskanaler, HR och marknadsföring är några av synergieffekterna som vi förväntar oss av detta, förklarar gruppens VD Harto Viiala.

Våra ägare, tidigare kända som "Hyxo Group", har inrättat ett nytt moderbolag och en ny ledningsstruktur för gruppen, WEST Investment Group. Det nya företaget kommer att förbättra och fortsätta den långa traditionen av framgångsrik affärsutveckling och långsiktigt engagemang.

Kännetecknande för företagen i gruppen är hög teknisk kompetens och förmågan att bygga långsiktiga, nära relationer med kunder och leverantörer.

I dag specialiserar sig den fortfarande växande WEST Invest Group på att tillhandahålla och underhålla integrerade, nyckelfärdiga lösningar för vattenbehandling, energi och ånga, analysinstrument och laboratorieutrustning för industriella och kommunala kunder. Företaget är fortfarande familjeägt och leds av tredje generationen av Viiala-familjen.

WEST Invest Group finns i åtta länder med sammanlagt 450 anställda och en omsättning på 80 miljoner euro.

De flesta av bolagen har sin bas österut och det är inte väderstrecket som WEST anspelar på. Istället är det kompetenserna och arbetsområdena inom gruppen som namnet anspelar på: 

Water
Energy
Steam
Technology

 Våra systerbolag är HyXo Oy, Höyrytys, Saku-Tek, Ubitec, Ekomuovi, KMV-Tuotteet, Enico och Filter.

Läs mer om WEST Invest Group på www.westinvestgroup.fi.

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.111