23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Noggrann och smidig mätning av daggpunkt i både luft och gas

Alpha Moisture Systems daggpunktsmätare med extremt hög kapacitans ger en oöverträffad känslighet även på riktigt låga nivåer. Den är framtagen för att mäta både processgas och tryckluft där höga krav på noggrannhet ställs.

Oleinitec är distributörer för Alpha Moisture Systems daggpunktsmätare typ AMT Dewpoint Transmitter med extremt hög kapacitans som ger en oöverträffad känslighet även på riktigt låga nivåer. Den är framtagen för att mäta både processgas och tryckluft där höga krav på noggrannhet ställs.

Modell AMT Dewpoint Transmitter är en 2-trådig 4-20 mA loop-driven transmitter som kontinuerligt mäter fukt i processgas eller tryckluft. Den linjära 4-20 mA-utgångssignalen kan fabriksinställas för någon av följande fuktenheter: °C eller °F daggpunkt, ppm(V), ppb(V), g/m3 och lb/MMSCF.

Kärnan i AMT:s daggpunktsgivare är vår aluminiumoxidsensor med ultrahög kapacitet, som ger oöverträffad känslighet, reaktionshastighet, noggrannhet, repeterbarhet, stabilitet och lång livslängd. Varje enhet levereras med ett kalibreringscertifikat som kan spåras till internationella fuktstandarder och som garanterar en noggrannhet på ± 2 ºC daggpunkt.

·         Aluminiumoxidsensor med extremt hög kapacitet ger oöverträffad känslighet, responshastighet, noggrannhet, repeterbarhet, stabilitet och lång livslängd.

·         Unik AutoCal-funktion för korrigering av spännvidden

·         Olika daggpunktsintervall finns tillgängliga från -110 °C till 20 °C.

·         Kompakt 2-trådig 4-20 mA-slinga-driven daggpunktsgivare med 2 trådar

·         Noggrannhet ±2 °C daggpunkt

·         IP66 / NEMA 4 väderbeständigt skydd

·         Valfri sensorhållare/provtagningscell för optimala provtagningsförhållanden

·         Levereras med ett kalibreringscertifikat som kan spåras till nationella och internationella fuktstandarder.

 

Den unika funktionen för automatisk kalibrering (AutoCal) är standard på alla AMT-sändarmodeller och gör det möjligt för användaren att utföra fältkalibreringar och spännviddskontroller för att säkerställa optimal noggrannhet mellan laboratoriekalibreringar. AutoCal används med hjälp av två små knappar på sidan av kroppen. Knapparna är låsta vid daglig användning för att undvika manipulering och kan endast aktiveras genom att följa en särskild rutin.

Läs mer på vår hemsida och kontakta oss för en offert genom att klicka här.

 

Om tillverkaren:

Alpha Moisture Systems (AMS) är en ledande tillverkare av daggpunktsmätare och daggpunktsinstrument. De har varit pionjärer inom tekniken för spårfuktmätning i över 30 år. De konstruerar och tillverkar en unik världsledande sensor med ultrahög kapacitans som tillförlitligt mäter fukthalten i gaser och tryckluft. Deras sensorer mäter fuktinnehållet från -110 °C till +20 °C daggpunkt, dvs. nästan 1 del per miljard till 23 000 delar per miljon.

Deras sensor är hjärtat i produkterna och levererar oöverträffad känslighet, responshastighet, noggrannhet, repeterbarhet, stabilitet och lång livslängd. Alpha Moisture Systems ISO9001-ackrediterade anläggning i Bradford, England, tillverkar daggpunktsgivare och provtagningssystem för kontinuerlig daggpunktsmätning. Oleinitec kan genom AMS erbjuda bärbara handhållna hygrometrar som lämpar sig för allmänna och farliga (ATEX) tillämpningar.

AMS produkter finns överallt, de skyddar livet, stärker tillverkningen, skyddar vår planet och utforskar universum.

 

Om Oleinitec Nordic AB:

Oleinitecs historia går hela vägen tillbaka till 1975 då Nils Gustafsson grundade Nitec AB. Då med fokus på reologi och viskositet. Nu har vi ett bredare program och jobbar som lokala distributörer i Norden åt flera välrenommerade fabrikanter även med mät- och provtagningsutrustning för partikelanalys, ultrarent vatten & ånga, läskedryck, öl, livsmedel med mera.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder genom att vara en stark länk mellan dem och våra leverantörer och erbjuder kompetent support och service.

Oleinitec är en del av WEST Invest Group med 450 anställda och över 80 miljoner Euro i omsättning.

Läs mer om oss på vår hemsida genom att klicka här.

 

OleiniTec Nordic AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556970368801

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062