23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mättekniskt seminarium 27-30/11

| Medlemsnyhet | Företag Endress+Hauser AB

"Save the date" Det är begränsade antal platser så det är "först-till-kvarn principen" som gäller. Boka in detta i kalendern redan nu!

Den 27-30 november bjuder vi in till Mättekniskt seminarium där föreläsningar om mätteknik och processautomation blandas med besök på våra moderna produktionsanläggningar i Frankrike, Schweiz och Tyskland. På seminariet kan du lära dig mer om mätprinciper, ta del av den senaste tekniken, besöka våra produktionscenter och samtidigt lära känna oss lite bättre.

Agenda 

27 november Avresa

28 november Vi inleder seminariet på vår fabrik i Maulburg, Tyskland, där våra tryck- och nivåinstrument produceras. Här lär vi oss bl.a. mer om gammamätning, tryckmätning, nivåvakter och radarteknologi. 

29 november På tisdagsmorgonen beger vi oss till vår flödesfabrik i Cernay, Frankrike, där vi får se hur man producerar magnetiska induktiva flödesmätare. Här gör vi även ett intressant besök på ett av Europas största ackrediterade kalibreringscenter samt lär oss mer om analys-, temperatur- och flödesmätning

30 november Vi åker till Endress+Hausers huvudkontor i Reinach, Schweiz där vi får veta mer om Netilion, Energy Monitoring Solutions, WirelessHART, FieldCare, Asset Management med FieldCare och Condition Monitoring. Dagen avslutas med en guidad tur i produktionen på vår moderna flödesfabrik Flowtec AG, i Reinach. Hemresa

För mera info och anmälan

Alla föreläsningar hålls på engelska

Välkomna!

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Endress+Hauser AB

Box 1486
171 28 Solna
Sverige
Endress+Hauser AB

Sänd till en kollega

0.094