23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mättekniskt seminarium 27-30/11

"Save the date" Det är begränsade antal platser så det är "först-till-kvarn principen" som gäller. Boka in detta i kalendern redan nu!

Den 27-30 november bjuder vi in till Mättekniskt seminarium där föreläsningar om mätteknik och processautomation blandas med besök på våra moderna produktionsanläggningar i Frankrike, Schweiz och Tyskland. På seminariet kan du lära dig mer om mätprinciper, ta del av den senaste tekniken, besöka våra produktionscenter och samtidigt lära känna oss lite bättre.

Agenda 

27 november Avresa

28 november Vi inleder seminariet på vår fabrik i Maulburg, Tyskland, där våra tryck- och nivåinstrument produceras. Här lär vi oss bl.a. mer om gammamätning, tryckmätning, nivåvakter och radarteknologi. 

29 november På tisdagsmorgonen beger vi oss till vår flödesfabrik i Cernay, Frankrike, där vi får se hur man producerar magnetiska induktiva flödesmätare. Här gör vi även ett intressant besök på ett av Europas största ackrediterade kalibreringscenter samt lär oss mer om analys-, temperatur- och flödesmätning

30 november Vi åker till Endress+Hausers huvudkontor i Reinach, Schweiz där vi får veta mer om Netilion, Energy Monitoring Solutions, WirelessHART, FieldCare, Asset Management med FieldCare och Condition Monitoring. Dagen avslutas med en guidad tur i produktionen på vår moderna flödesfabrik Flowtec AG, i Reinach. Hemresa

För mera info och anmälan

Alla föreläsningar hålls på engelska

Välkomna!

 

 

Endress+Hauser AB
Box 1486
171 28 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5561047951

Kontaktperson

Paula Claesson
Marketing Communication Coordinator
+46 8 555 116 32 paula.claesson@endress.com

Sänd till en kollega

0.063