23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Endress+Hauser AB

Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation. Vi optimerar kundernas processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan. Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemisk industri, livsmedel, läkemedel och biovetenskap, kraft & energi, gruvnäringen, olja & gas och VA.

On-site kalibrering är en del av vårt erbjudande där vi erbjuder spårbar kalibrering direkt på plats hos er. Detta minskar ansträngningen och kalibrering kan utföras effektivt utan längre produktionsuppehåll när givare demonteras. Vi tillhandahåller alla kalibreringsprotokoll i vår molnlösning säkert och alltid tillgängligt för er. Våra servicetjänster erbjuder vi över hela Sverige.

Endress+Hauser AB är ett dotterbolag i Endress+Hauser koncernen. Som dotterbolag ansvarar vi för försäljningen av produkter och tjänster på den svenska marknaden. Företaget etablerades i Sverige år 1967 och hade då primärt fokus på nivåmätning. Med tiden har erbjudandet utökats och idag är vi en ledande leverantör inom processinstrumentering. Vi är idag ca 54 edarbetare med huvudkontor i Stockholm samt regionkontor i Malmö, Göteborg, Sundsvall och Piteå.

 

 

Endress+Hauser AB
Box 1486
171 28 Solna
Sverige
VAT nummer: SE5561047951
+40
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078