23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Banbrytande sensorteknologi med Memosens 2.0

| Medlemsnyhet | Företag Endress+Hauser AB

Gör livet enklare, öka processäkerheten och se till att du är uppkopplad med digital Memosens 2.0-teknik

Memosens 2.0 tar vara på alla fördelar med Memosens-tekniken och tar det samtidigt till en ny nivå. Den lagrar åtta gånger så mycket data, bland annat kalibreringshistorik, vilket gör att du kan planera in förebyggande underhåll samtidigt som du får förbättrade IIoT-servicetjänster. Den kan även användas i alla olika sorters explosionsfarliga områden eftersom alla Ex-sensorer kan paras ihop med alla Liquiline-transmittrar med respektive godkännande.

Flera Fördelar:

Ansluten: Memosens 2.0 erbjuder utökad lagring av kalibreringsdata, sensordata och processdata. Det gör det enklare att identifiera trender, gör processhanteringen mer exakt och du får en grund för förebyggande underhåll och IIoT-servicetjänster som håller även i framtiden.

Säker: Digital beröringsfri dataöverföring innebär att fukt, korrosion och saltbryggor inte längre är något problem. Varningsmeddelande vid störningar i signalöverföringen. Galvanisk isolering säkerställer störningsfri mätning, och den är även EMC-säker.

Enkel: Kalibrering i gynnsamma labbförhållanden, låsbar bajonettfattning och true plug & play gör all sensorhantering smidig och enkel.

Här hittar du mera information : memosens 2.0

 

Medlemsnyhet

Företag
Endress+Hauser AB

Box 1486
171 28 Solna
Sverige
Endress+Hauser AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078