23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hållbara etikettmaterial för marina miljöer

| Medlemsnyhet | Företag Brady AB

Brady erbjuder ett utbud av BS5609-certifierade, högkvalitativa etikettmaterial för identifiering av kemikalier och annat gods i marina miljöer.

De marina etikettmaterialen erbjuder en hög saltvattenshållfasthet, utmärkt UV-resistens och förstklassig vidhäftning. De är ett utmärkt tillägg i Bradys breda utbud av hållbara etikettmaterial för krävande miljöer.

Hållbar marin identifiering

BS5609 certifierade etikettmaterial testas noggrant, vilket inkluderar en 3 månaders exponering för saltvatten vid strömmande tidvatten för att säkerställa prestandan i marina miljöer. Standarden erbjuder också kriterier för vidhäftningsprestanda, utskriftsprestanda och nötningsbeständighet. Där många etiketter bleknar, blir oläsliga eller till och med faller av på grund av saltvatten och solljus, förblir Bradys marina etiketter läsbara och sitter ordentligt fast.

Marina miljöer
Bradys etikettmaterial B-595, B-7569 och B-7541P har alla fått BS5609-certifikatet. De är idealiska för identifiering av IMDG-gods och farliga kemikalier med de erforderliga CLP-etiketterna och kan också användas för att skapa hållbara säkerhets- och utrymningsskyltar och rörmärkningar. Bradys BS5609-certifierade etikettmaterial kan vara ett utmärkt identifieringsverktyg för alla slags företag som arbetar i marina miljöer, inklusive:

  • olja & gas
  • kraftverk till havs
  • frakt
  • logistik
  • muddring

Utskrivbara på plats hos dig
De BS5609-certifierade etikettmaterialen B-595, B-2585 och B-7569 kan skrivas ut på plats hos dig med hjälp av en skylt- och etikettskrivare av hög kvalitet från Brady, t ex BBP35, BBP37, BradyJet J2000 eller BradyJet J5000. Etiketter med svart & röd utskrift på vit bakgrund, t ex CLP-etiketter, kan enkelt skapas med dessa skrivare och Bradys CLP-app i hamn, till sjöss eller off-shore för att möta oplanerade identifieringsbehov. Andra tillämpningar såsom säkerhetsskyltar i fullfärg och rörmärkningar kan också skrivas ut på plats eller i Bradys anläggning.

Upptäck de högkvalitativa, BS5609-certifierade etikettmaterialen för hållbar identifiering i marina miljöer.

Medlemsnyhet

Företag
Brady AB

Box 7007
(Leveransadress: Norgegatan 2, SE-164 32 Kista (A2, våning 3))
164 07 Kista
Sverige
Brady AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063