23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Brady AB

Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher.

För varje identifieringsutmaning, även i de mest komplexa industriella miljöer, finns det passande identifieringsetiketter som kan användas för att identifiera kablar, komponenter, delar, produkter och anläggningar permanent. En och samma etikett blir den perfekta lösningen för varje specifikt behov. Den huvudsakliga utmaningen är att välja rätt etikett för specifika tillämpningar i specifika kontexter.

Lösningar för identifiering:

  • Lösningar för produktidentifiering
  • Kabel- och ledningsidentifieringslösningar
  • Lösningar för arbetsplatssäkerhet
  • Lösningar för laboratorieidentifiering
  • Skriv ut dina egna identifieringslösningar
  • RFID-etiketter / Smart märkning
  • Integrering av automatiserad etikettering och etikettutskrift

Bradys etikettskrivare har alla funktioner och den prestanda som krävs för att ta fram kostnadseffektiva utskrifter av hög kvalitet på en komplett serie material.

  • Portabla etikettskrivare:  Brady tillhandahåller en komplett serie portabla utskriftssystem som hjälper dig att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Perfekta för tillämpningar med lägre utskriftsvolymer.
  • Stationära etikettskrivare: Kostnadseffektiva utskrifter av skyltar och etiketter med hög kvalitet. Bradys stationära etikettskrivare har alla funktioner och alternativ som krävs för att ta fram kostnadseffektiva utskrifter av hög kvalitet på en fullständig serie etikettmaterial.
  • Skrivarapplikatorer: Automatiska lösningar för utskrift och applicering. Bradys skrivarapplikatorer erbjuder en automatiserad lösning för att fästa etiketter som skrivs ut vid behov, på kretskort, ledningar och kablar samt en rad andra produkter.
Brady AB
Box 7007
(Leveransadress: Norgegatan 2, SE-164 32 Kista (A2, våning 3))
164 07 Kista
Sverige
VAT nummer: SE556176616201
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032