23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nov Mono EZstrip Family

Tillbaka till företagsprofilen.

EZstrip™ har revolutionerat sättet för service och underhåll av excenterskruvpumpar. Den största fördelen är förmågan att "Maintain-In-Place" (MIP), vilket gör ett dagslångt driftunderhåll av en PC-pump till ett 30 minuters jobb.

EZstrip™ Transferpump
EZstrip™ är en revolutionerande nyhet från Mono. Genom att lossa några få skruvar kan pumpens sugkammare enkelt demonteras och trasor som fastnat kan tas bort på mindre än 2½ minut!
En stor trasanslamling kan ta längre tid att ta bort, men tidsbesparingen med Mono EZstrip är uppenbar. EZstrip är en vidareutveckling av Compact C-serien och finns tillgänglig i gjutjärn eller syrafast stål, med ett antal olika statormaterial för att passa olika applikationer.

Typiska applikationer:
- Kommunalt och industriellt avfall
- Slam

EZstrip ™ Cake Pump - Trågpump
EZstrip Cake Pump™ - trågpumpen kan demonteras helt och sättas ihop på bara 15 minuter utan att tas bort från befintligt rörsystem.Den har en speciellt utformad matarkammare som kopplas bort genom att bara lossa några få skruvar. Då ges tillgång till bultkopplingen/matarenheten för avlägsnande av eventuella stopp. När rotorenheten lossats kan rotor och stator tas bort - allt på bara 6 minuter - anmärkningsvärt med alla mått mätt!

EZstrip Cake Pump™ är utrustad med ett stort rektangulärt inlopp och matarskruv.
Matarskruven hjälper till att trycka fram slammet till rotorn och statorn för jämnt flöde. Sidoinloppet kan användas för att tillsätta mer lättflytande media, eller för att dränera pumpen.

Typiska applikationer för EZstrip Cake Pump™ är exempelvis förtjockat slam (upp till 40 procents torrhalt), avvattnat slam, suspensioner, kalkpulver och kalkslam.

EZstrip™ TR Rensskärare®
Det senaste tillskottet till EZstrip™ familjen är en serie rensskärare som erbjuder en konkurrenskraftig lösning för trasor, fasta föroreningar och fiberansamlingar i reningsverk och pumpstationer. EZstrip™ rensskärarens snabbkopplingar till pumphuset möjliggör att underhåll kan genomföras på plats utan att ta bort utrustningen, vilket minskar underhållstiden.

Fakta om AxFlow AB

Adress
AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162

120 22 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 086022200

Fax: +46 08-916666

VAT nummer: SE5561403246

Anställda: 10-19

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Catherine Kimell

Sänd till en kollega

0.094