23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ammoniak / CO2, Containeraggregat

Säljes
Förfallodatum
den 26 februari 2022
Skick
Ny
Tillverkare
SLS Kyla Värme Energi
Modell
Ammoniak/CO2 Kylaggregat SLS Container
År
2021

Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10MW, kryssningsfartyg eller oljeplattform? Ur Ledorden Kvalite – Miljö – Flexibilitet – Footprint har SLS under 20år format en produktlinje som erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. 

NH3 och CO² är det köldmedium som står för den största delen av vår tillverkning och det vi förespråkar i alla lägen.

Containeraggregat  /  Portabelt maskinrum som enkelt flyttas och transporteras världen över. Saknas det plats i de befintliga lokalerna eller om kylmaskinen behöver flyttas efter en tid, då faller valet allt oftare på ett platsbyggt aggregat i container. Containern anpassas efter anslutande rör och kablar för att optimeras för den specifika uppgiften. Allt som oftast placeras kylare för aggregatet på taket för att minimera aggregatets Footprint. Lätta och snabba att transportera över hela världen då formatet är ett standardiserat contaiermått.

Tillverkande industri, livsmedelsindustri, processkyla, ishall, fjärrkyla, fryslager osv. är typiska exempel på applikationer som kommit att i allt större utsträckning välja en containerlösning av utrymmesskäl eller för att det helt enkelt är billigare än att bygga ett nytt maskinrum.

Välkommen att kontakta oss.

Du frågar vi skapar

 
Säljare
SLS Kyla Värme Energi AB

SLS Kyla Värme Energi AB
Butängsgatan 6 D
602 23 Norrköping
Sverige

Therese Reimander
Telefon: +46 011-13 51 50

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

1.141