23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Med padelkläder i fokus

Om du är en ivrig padeltennisspelare vet du säkert redan hur viktig klädseln är.

Padelkläder ska vara bekväma, högkvalitativa och slitstarka för att ge dig som spelare en bra prestanda.

Visst kan det kännas lite svårt att hitta rätt plagg mest för att utbudet är relativt stort. Hur gör du? Fokusera på kända varumärken som har bevisat sin höga kvalitet när det kommer till sitt sportiga klädsortiment. Det finns gott om sådana. För att inte hamna helt fel kan du alltid göra en liten undersökning både när det kommer till kvalité men även priser. Självklart, rekommenderar vi att du köper plagg som du får chansen att prova men är det nu så att du bestämt dig att handla på nätet , behöver du inte oroa dig. Returrätten ger dig möjlighet att skicka tillbaka kläderna ifall de inte passar eller känns osköna.

Mode och utseende

Padeltennis likt klassisk tennis följer ganska strikta moderegler. Eleganta, välsydda och samtidigt bekväma outfits är ett måste. Låt oss först titta på damernas kollektioner. Tjejerna bär åtsittande linne eller kortarmad tröja som en övre del. Underdelen består av en kjol som tillåter en stor rörelsefrihet, något som padeltennis kräver av sina spelare. Ett populärt alternativ till kjolen är en kort klänning som de flesta anser är lite mer elegant.

Herrarna då? Vad gäller där? Ja, de bär en kortarmad skjorta eller pikétröja som överdel och shorts som underdel. Kepsen är ett tillbehör som passar både damer och herrar. Accessoaren kan ofta ses under en padeltennismatch. Färgerna ska vara neutrala. De färgstarka outfitsen som var populära för flera decennier sedan är i princip bortglömda. Mörkblått och vitt dominerar när det kommer till padelklädernas färgskalor idag.

Absorberande tillverkningsmaterial är viktigt

Padeltennis är en sport som utmärker sig med hög intensitet. Du behöver utan tvekan en extra flaska vatten om du ska spela en match. Det är en krävande sport som oftast innebär att man svettas mycket därför är det extra viktigt att köpa kläder tillverkade av rätt material. Vilket är det egentligen? Jo, ett tillverkningsmaterial som absorberar fukt snabbt och utan att klibba fast på kroppen. Plagg tillverkade av bomull är inte ett bra alternativ då bomull behåller fukt istället för att absorbera den. Istället ska du handla kläder tillverkade av material som låter kroppen andas. Som tur är använder de flesta företag just sådana typer av material så det blir lätt för dig att pricka in rätt outfit.

Sänd till en kollega

0.047