23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det är dyrt att bygga i Sverige!

Sverige är faktiskt det land inom EU som det är dyrast att bygga i. Att mark och tomtpriser är höga på platser med attraktiva lägen är inget konstigt här talar vi utbud och efterfrågan.

Men att själva byggkostnaderna är så höga och stigande det är märkligt särskilt som de inte följer övriga kostnadsökningar i samhället utan rusar iväg i sin egen takt. Detta faktum har många negativa inverkningar på vårt samhälle.

Vad beror då dessa galopperande kostnader på? Är byggindustrin gammalmodig och dras med strukturella problem? Min uppfattning är att byggbranschen som helhet behöver titta sig i navel och effektivisera sina processer. Eller kanske snarare titta på Tyskland som ligger långt före Sverige med både billigare och snyggare hus där så kallade byggemenskaper pressar priserna med 15–20 procent jämfört med stora byggföretag.

Även byggmaterial är viktiga i besparingssyfte. Byggmaterial ska vara lätt, starkt och miljövänligt och vad är då bättre än att bygga i trä, detta gäller även inredningen i husen som till stor del kan göras av trä. Ett företag som tagit fasta på att handtillverka inredning i massivt trä är Handcrafted interior. Det märkliga är att dessa högkvalitativa snickarkök som byggs från grunden av yrkeskunniga snickare inte blir mycket dyrare än ett vanligt standardkök, här kunde kanske byggmarknaden lära sig något. Att Handcrafted Interior kan hålla priserna nere trots den höga kvaliteten beror på att man har en lätt och smidig administration och med sin verkstad i Lettland har man tillgång både till det snickarmässiga kunnandet och en attraktiv kostnadsnivå – vilket kommer kunden till godo.

Nu tillverkar Handcrafted Interior inte bara kök utan även andra kvalitetspräglade möbler så som badrumsinredningar, garderober, walk-in closets, hallmöbler och olika hyllsystem. Handcrafted Interior är mästare på att designa och tillverka proportionerliga hyllor så de ingår som en naturlig del av rummet. Man är alltid lyhörd för kundens önskemål. Du har kanske behov av en hylla med plats för TV, stora vaser eller något annat skrymmande? Eller är det kanske badrummet som förtjänar en handsnickrad hylla med plats för badkappor, handdukar, oljor och andra accessoarer. Ett ofta förbisett utrymme är snedtaket, det outnyttjade utrymmet i vinkeln mellan tak och golv, även här har man lösningar.

Oavsett var du behöver en för hand snickrad inredningsdetalj i ditt hem så prata med Handcrafted Inreriors inredningskonsulter och få användbara idéer till en harmonisk och praktisk ombyggnad av din bostad.  

Sänd till en kollega

0.047