23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Rubber Company AB

Ett modernt familjeföretag
Rubber Company AB är ett modernt familjeföretag med anor från 1923 och välkänt inom industrigummisektorn. Huvudkontor i Vallentuna. Avdelningskontor i Umeå, Växjö, Sundsvall, Karlstad. Staffanstorp och Avesta. Vår kunniga medarbetare samarbetar alltid nära med kunder och leverantörer.

VI FINNS DÄR VI BEHÖVS!
I Vallentuna finns vårt huvudkontor med lager, verkstad, servicepersonal, administration, företagsledning och säljare. I Umeå, Växjö, Sundsvall, Karlstad, Staffanstorp och Avesta har vi lager, verkstad, servicepersonal och säljare. Sammanlagt har företaget ett 45-tal anställda som tillsammans med våra lokala samarbetspartners verkar för att ge våra kunder bästa möjliga service.  

VI HAR VAD SOM KRÄVS!
Vi är ett företag med lång erfarenhet i branschen, har en solid ekonomi, produkter av erkänt god kvalitet, stora lager och goda serviceresurser runt om i Sverige. Vi är dessutom både Kvalitets- och Miljöcertifierade enligt såväl SS-EN ISO9001-2008 som SS-EN ISO14001-2004.

Företaget är auktoriserad medlem i branschorganisationen TBR (Transportbandsföretagens Riksförbund) som ingår i SINF (Svensk Industriförening).

Rubber Company AB
Olsborgsvägen 3
186 41 Vallentuna
Sverige
VAT nummer: SE5560680448
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047