23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

UE Systems Europe

UE SYESTEMS - DIN PARTNER INOM ULTRALJUD

Den mest betrodda källan inom ultraljud för tillförlitlighet och energihushållning.

I över 40 år har UE Systems tillverkat tusentals ergonomiskt utformade, bärbara och otroligt exakta ultraljudsinstrument för luftburna/strukturburna mätningar.

Dessa instrument, som främst används för läckagesökning, mekanisk analys och elektrisk inspektion, har sparat våra kunder tiotusentals dollar i form av tidig upptäckt av fel, eliminering av stilleståndstid, ökad produktivitet och totala utbyteskostnader.

UE Systems har sitt huvudkontor i Elmsford NY, USA, med kontor i Europa, Asien, Mellanöstern och Amerika. Dessutom arbetar vi också med över 200 distributionspartner globalt och har därmed en global täckning. Vi är den världsledande tillverkaren av tekniken och kan hjälpa till var som helst i världen.

Vid sidan av vårt instrumentutbud är vi också ett globalt utbildningsföretag som erbjuder standardiserade och skräddarsydda utbildningsprogram för att stödja genomförandet av tekniken i din anläggning.

UE Systems digitala Ultraprobe-instrument stöds av Ultratrend DMS, en kraftfull programvara för datahantering som fullt ut integrerar alla inspektioner för effektiv tillförlitlighet och energibesparing i hela anläggningen. Den här patenterade programvaran är faktiskt den första i sitt slag som rapporterar både kostnader och minskade koldioxidutsläpp samtidigt som användarna kan analysera, reparera och rapportera sina besparingar.

Så oavsett om du behöver instrumentering för ett enkelt eller robust program för förebyggande underhåll, behöver säker och tillförlitlig utrustning för farliga områden eller vill ha en försäkran om att ditt tillförlitlighetsprogram fungerar över hela världen, kan UE Systems hjälpa dig att bli mer produktiv och lönsam.

Varför välja UE Systems?

  • Vi förstår behovet av att hålla produktionen jämn och kontinuerlig
  • Vi vet att utrustningsfel kostar tid, pengar och resurser
  • Vi inser att energispill är ett verkligt hot mot anläggningens ekonomi och produktivitet
  • Vi anser att tillståndskontroll är nyckeln till att säkerställa en säker, tillförlitlig och lönsam anläggning
  • Utöver att leverera produkter är vi verkligen en partner inom ultraljudsteknik, och erbjuder instrument, utbildning och kontinuerlig support.

Ultraljud kan hjälpa till att eliminera de flesta av dina utmaningar, och varje dag strävar vi efter att göra våra produkter mer och mer robusta – vilket gör det möjligt för inspektörer att verkligen ha ett helt labb för tillståndsövervakning i sin hand

Sedan starten 1973 har UE Systems Inc. erkänts som världsledande inom tekniken för luftburet ultraljud.

Låt oss stödja ditt program för tillståndskontroll/förutsägande underhåll med de verktyg, tekniker, utbildning och resurser du behöver för att uppfylla alla dina underhållsmål för anläggningen.

UE Systems Europe
Windmolen 20, Almelo
7609 NN Almelo
Netherlands
VAT nummer: NL853660335B01
ATEX, CE
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047