23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Somas Instrument AB

VI ÄR LEDANDE INOM
UTVECKLING AV REGLERVENTILER
Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Vi finns idag representerade inom de flesta branscher och har representanter över hela världen.

Somas huvudkontor och verkstad finns i egna lokaler i Säffle. Det är ett familjeföretag med familjen Hägg som ägare. Peter Hägg är Verkställande Direktör och Lars Hägg är Inköp och logistikchef. Huvudkontoret hittar du längs E45 c:a
60 km söder om Karlstad. Med den placeringen har Somas många pappersbruk runt hörnet så som Nordic Paper, BillerudKorsnäs Gruvön och Stora Enso Skoghall.

SOMAS GER DIG TRYGGHET
För oss är trygghet och kontinuitet centrala faktorer i vår verksamhet. Detta är något som vi lagt stor vikt vid under våra mer än 70 år i branschen och för oss ingår det som en naturlig del i våra kundrelationer. Vi är stolta över att vi idag är ledande inom utvecklingen av reglerventiler och vår ambition är att förbli så även i framtiden.

SOMAS AFFÄRSIDÉ
Vi utvecklar, tillverkar, och säljer kvalificerad industriarmatur, relaterade produkter samt tjänster för regler-, on/off och manuella applikationer.

Somas Instrument AB
Box 107
661 23 Säffle
Sverige
VAT nummer: SE5562197664

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063